Aquest Sant Jordi el Xerta Restaurant a l’Ohla Eixample obrirà les portes amb una proposta exclusiva perquè gaudeixis de la cuina del Delta de l’Ebre.
L’oferta gastronòmica del Xerta Restaurant és única per filosofia i originalitat, ja que combina els millors records de la tradició juntament amb tocs d’innovació. Tècnica i experiència han fet d’aquest xef Fran López una figura reconeguda que li ha permès adquirir diversos premis, entre ells, una Estrella Michelin i un Sol Repsol de la Guía Repsol.
A més, el 23 d’abril entre les 12.30h i les 14h, l’escriptora Maria Climent, estarà signant la seva novel·la “Gina”, a la terrassa de l’hotel al carrer Còrsega.
No t’ho perdis!
Preu | 100 euros
T. 937 379 080
@. [email protected]
Ohla Eixample
Carrer Còrsega, 289
08008 Barcelona
T. 937 377 977
@. [email protected]