El Seventy Barcelona es troba entre l’elegància de Passeig de Gràcia, amb les seves botigues de luxe, i el costumisme cosmopolita de Gràcia, amb els seus restaurants d’autor i les seves boutiques de dissenyadors locals. Cèntric, ben comunicat, molt a prop de llocs icònics de la ciutat com la Pedrera, la Casa Batlló, Les Rambles o Plaça Catalunya.
Tot a Seventy Barcelona està pensat perquè l’estètica i l’ètica no vagin per camins divergents. La cuina i els seus fogons estan a la vista dels clients que durant tota la jornada podran gaudir d’una gastronomia d’estil mediterrani; cuina que té com a principi la qualitat del producte i la senzillesa de les seves saludables receptes. El xef Marc Mallasén, al capdavant de l’equip de cuina, ha volgut unir els seus quinze anys d’experiència culinària a la carta del Seventy. Dels nyoquis a les croquetes, tots els productes base amb els que es construeixen els plats es preparen a les cuines de l’hotel. Amb aquesta proximitat, Mallasén aconsegueix donar-li a la seva cuina un caràcter internacionalment casolà. Una cuina senzilla i honesta, del Roast Beef als peixos a la brasa, “emulsionada” per l’oli d’oliva. Caràcter mediterrani, caràcter global.
I com a epíleg o preludi d’un fantàstic àpat, The Cors Bar ofereix uns magnífics còctels preparats per experts bàrmans seguint la tradició d’un art que a Barcelona ha estat glorificat per immortals com el Boadas o el Dry Martini de Javier de Muelas.
Descobreix tots els espais de l’hotel!
Seventy Barcelona
Còrsega, 344-352
08037 Barcelona
T. 935 569 960
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-004892