El restaurant Lasarte, situat al Monument Hotel, va obrir les portes el gener del 2006. Lasarte és l’ambaixada de la cuina de Martín Berasategui a Barcelona.
El restaurant Lasarte va obrir les seves portes el gener de 2006 i actualment té 3 estrelles Michelin!
Després d’una reforma exhaustiva, el nou restaurant Lasarte sorprèn pel seu aspecte molt més modern i avantguardista, amb espais més amplis i lluminosos. L’èmfasi en la llum, les textures amb predomini de la fusta de roure i la selecció del mobiliari han estat la base principal de tot el projecte que havia de dotar el restaurant d’una personalitat única.
El restaurant disposa d’una sala semi-privada al menjador principal i d’un segon menjador privat, anomenat la Taula del Xef, amb capacitat per a 8 persones, situat en un altell sobre la cuina i amb la paret de vidre, cosa que permet seguir de prop tota la posada en escena i la creativitat dels plats.
Per adaptar-se als temps actuals, Martín Berasategui i Paolo Casagrande han presentat una nova proposta molt atractiva de Menú Migdia per 150€. Aquesta proposta es compon d’una selecció d’aperitius i 4 plats: un entrant, un peix, una carn i unes postres, tots ells a triar entre dues possibles opcions. Com és habitual en la cuina de Berasategui i del Restaurant Lasarte, el producte continua sent l’estrella d’aquest menú, que combina entre les seves propostes alguns dels plats essencials del Restaurant Lasarte, com el “Tartare de calamar amb rovell d’ou líquid, consomé de ceba i kaffir”, al costat d’uns altres de recent creació, entre els quals es troben la “Crema freda d’ostra, fruits de la mar, algues i cebollitas adobades” o la “Royal de pintada, cappelletti de tòfona amb salsa de foie i Porto”.
A més del menú migdia, el restaurant segueix oferint les següents propostes gastronòmiques:
De dimecres a dissabte | 13:00 – 14:30 h | 20:00 – 21:30 h
T. 934 453 242
@. [email protected]
Monument Hotel
Passeig de Gràcia, 75
08007 Barcelona
T. 935 482 000
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-003797