Del 23 de febrer al 13 de març, el Claris Hotel & Spa GL proposa un menú de temporada amb la tòfona negra com a protagonista. El restaurant La Terraza del Claris ofereix aquestes jornades gastronòmiques com a homenatge a aquest exclusiu ingredient que s’associa al món del luxe i que avui dia és considerat com l’aromatitzant per excel·lència.
Sota la direcció creativa d’Aurelio Morales, el xef Martín Muchnik elabora les seves receptes basades en productes frescos i de temporada. Morales ha triat la Melanosporum, per la seva aroma, sabor i versatilitat culinària. Aquesta carta amb tòfona negra consolida el restaurant com un referent gastronòmic a Barcelona, gràcies a la seva aposta ferma pel producte de temporada.
Restaurant | De dilluns a diumenge | 13:00 – 15:30 h (dinar) | 20:00 – 22:00 h (sopar)
Terrassa | De dilluns a diumenge | 11:00 – 00:00 h
*Els horaris es poden veure modificats segons les recomanacions de les autoritats sanitàries.
T. 93 487 62 62
Claris Hotel & Spa
Pau Claris, 150
08009, Barcelona
T. 934 876 262
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-003933