VIRENS

Almanac Barcelona

De la mà del xef amb estrella Michelin Rodrigo de la Calle, VIRENS arriba al centre de la capital catalana disposat a revolucionar el panorama gastronòmic amb una proposta culinària en la qual els vegetals es converteixen en els autèntics protagonistes de la carta.

Basada en principis de cultiu ecològic, la nova experiència aposta pels productes naturals vegetals i fúngics, sempre amb la prescripció de menjar sa, en un espai relaxat i distès, amb una decoració acord amb la filosofia del xef.

El guardonat Rodrigo de la Calle uneix naturalesa i gastronomia en els seus plats elaborats amb matèries primeres sostenibles. Aquesta carta encapçalada per verdures i hortalisses i seguida per una selecció d’arrossos, carns i peixos de primeríssima qualitat i un cuidat assortit de postres, des de la reinterpretació dels dolços clàssics fins a postres amb fruites i vegetals.

Una original i innovadora carta de begudes de producció pròpia a base d’espumosos i fermentats completen el viatge sensorial del comensal a VIRENS. Tot això juntament amb una sèrie de saludables còctels bastats en la mixologia verda, aptes per beure’s amb i sense alcohol i una selecció de refrescos orgànics. Pels que prefereixin vi, podran trobar una menció a les bodegues ecològiques i d’agricultura biodinàmica.

L’espai, amb capacitat per a 60 comensals ofereix servei de menú migdia amb els arrossos com a protagonistes. No obstant això, els que no tinguin molt temps, podreu gaudir d’una proposta més desenfadada i informal a la carta del bar on es podran degustar una selecció de begudes úniques de producció pròpia i base vegetal i una cuidada selecció de platets i snacks disponibles durant tot el dia. A la nit, s’ofereix un servei de carta on es potencien els vegetals i la gastronomia verda tan característica del xef madrileny i també, podràs gaudir d’un menú degustació a la nit, amb el que poder delectar-te de totes les especialitats que firma de la Calle.

Entre les propostes gastronòmiques ofereixen:

– De dilluns a diumenge: de 13h a 15:30h, Menú Virens by Rodrigo de la Calle, de 28€, el qual inclou entrant, principal,  postres i aigua mineral i cafè o infusió.
– De dilluns a dissabte: de 20h a 22:30h, oferim plats a la carta i Menú degustació Gastrobotánica, de 48€ i Menú Experiencia Verde, de 70€.

Horari

De dilluns a diumenge | 13:00 – 15:30 h
De dilluns a dissabte | 20:00 – 22:30 h

Contacte i reserves

T. 930 187 451
@. reservas@virensbarcelona.com


Agenda de Almanac Barcelona

Menús de Nadal a l’hotel Almanac Barcelona

L’hotel Almanac Barcelona vol que visquis un Nadal màgic celebrant els àpats de Nadal. L’hotel ostenta l’especialització d’Hotel “Gastronòmic”, atorgada pel Gremi d’Hotels de Barcelona, que reconeix aquells hotels que, per la qualitat […]


ESPAIS I EXPERIÈNCIES DE
Almanac Barcelona

Menús de Nadal a l’hotel Almanac Barcelona

L’hotel Almanac Barcelona vol que visquis un Nadal màgic celebrant els àpats de Nadal. L’hotel ostenta l’especialització d’Hotel “Gastronòmic”, atorgada pel Gremi d’Hotels de Barcelona, que reconeix aquells hotels que, per la qualitat […]

Azimuth Rooftop Bar

Almanac Barcelona

Azimuth Rooftop Bar

A l’entrar a la terrassa d’Azimuth Rooftop Bar, ubicada a la vuitena planta de l’hotel Almanac Barcelona, els visitants poden gaudir de les vistes panoràmiques de Barcelona i acompanyar-los amb la seva cuina street […]