La gastronomia és una part fonamental de l’esperit de Barcelona i per tant també és una peça essencial en les vivències de qualsevol persona que sigui a la ciutat. Sota aquesta premissa, al restaurant TENDIEZ de la mà del xef David Andrés, premiat amb una Estrella Michelin, et vol oferir un viatge gastronòmic que et portarà a viure una autèntica experiència local, l’alegria de compartir unes tapes, descobrir el millor de la mar mediterrània i assaborir el que la cuina catalana ofereix al món.
Al mateix espai hi trobareu també el bar TENDIEZ, elegant i cosmopolita que ofereix una cocteleria d’autor dissenyada per sorprendre i gaudir amb els cinc sentits. A la carta podeu trobar còctels:
Karlos Perczak és el mixòleg cap i prové de Poznan, Polònia. Va ser autodidàcta al principi i va acabar formant-se amb algun dels millors, incloent-hi el head-bartender d’un dels restaurants de Gordon Ramsey. Disposa d’una llarga experiència en hotels de 5 estrelles i és gran coneixedor tant de la cocteleria clàssica com de la molecular.
A més del restaurant i el bar, TENDIEZ també compta amb una vinoteca i una terrassa coberta de vegetació.
De dilluns a diumenge | 10:00 – 00:00 h
Sofitel Barcelona Skipper
Av. Litoral, 10
08005 Barcelona
T.+(34) 932 216 565
@. [email protected]
Núm. Registre DGT.HB-004318