El restaurant SOLC és la proposta del Majestic Hotel & Spa Barcelona, una oda al producte de proximitat i la gastronomia catalana, que porta als fogons matèries primeres de l’hort propi del Maresme i que compta amb carns de màxima qualitat, avalada per la confiança de productors locals i peixos directament portats de la llotja de Barcelona i Vilanova.
De la mà del famós xef Nandu Jubany, guardonat amb una Estrella Michelín, i sota la direcció dels xefs executius de l’hotel David Romero i Luis Llamas, SOLC confia a delectar als visitants gràcies a la carta basada en productes de proximitat i de Km0 per crear plats únics, al mateix temps que representatius de la gastronomia catalana. La carta evolucionarà conforme els mesos vagin passant, per a posar a servei dels comensals propostes gastronòmiques que mimetitzen el sabor dels productes més naturals de la zona amb la característica i autèntica cuina de Nandu Jubany. Tot això fa de SOLC emblema i aparador de la celebració del producte de temporada.
Al migdia, els comensals podran provar un Menú especial del Dia, amb un preu de 29 euros per cobert, que anirà variant la seva oferta en funció dels productes que aquest matí hagin arribat a la cuina.
De dimecres a dissabte | 13:00 – 15:00 | 19:30 – 22:00 h
T. 934 967 707
@. [email protected]
Reserva la teva taula en aquest enllaç.
Majestic Hotel & Spa Barcelona
Passeig de Gràcia, 68-70
08007 Barcelona
T. 934 881 717
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-000038