Si estàs per la zona del Fòrum, entra al restaurant Aürt, situat al lobby de l’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, i assaboreix els millors sabors i productes de la terra.
A la cuina, el xef Artur Martínez reinterpreta conceptes i productes tradicionals sota un enfocament més sensible i fresc. Plats aparentment senzills i nus que expressen una fugida de l’insubstancial i que equilibren l’intervencionisme. Es tracta d’una gastronomia en petites degustacions.
El restaurant es caracteritza per la seva cuina oberta que convida a la interacció directa entre el xef i el client, que pot veure com s’elabora el seu plat, i un servei exclusiu per a 15 comensals.
El restaurant Aürt ha estat galardonat amb 1 Estrella Michelin i 2 Sols Repsol, ha obtingut la certificació Slow Food els anys 2020 i 2021, i també ha rebut el reconeixement com a Millor Hotel Restaurant d’Espanya als World Culinary Awards l’any 2021. El seu interiorisme, obra dels londinencs L’estudi The Hickson Design Partnership, el va portar al premi al Millor Disseny de Restaurant d’Europa als International Hotel & Property Awards 2019.
Dijous, divendres i dissabte | 13:00 – 13:30 (dinar)
De dimecres a dissabte | 20:30 h (sopar)
*Tanca de l’1 d’agost al 8 de setembre.
Hilton Diagonal Mar Barcelona
Passeig del Taulat, 262-264
08019, Barcelona
T. 935 070 707
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-004202