A l’increble Rooftop Gardendel l‘Hotel El Palace Barcelona hi trobaràs La Masia, un acollidor espai amb una proposta gastronòmica tradicional i de la terra.
A La Masia s’ofereix un menú tancat de 42 € amb receptes catalanes com l’ou escalfat amb patata a la forquilla, cansalada i sofregit de sobrassada, el caneló de carn trufat amb salsa beixamel d’ametlles, la cassoleta de favetes a la catalana, l’arròs d’ànec amb carxofes confitades i bolets de temporada o l’esqueneta de cabrit cuita a baixa temperatura i lacada al forn amb parmentier de nyora i alls tendres. Tot això acompanyat de sides com l’escalivada tradicional a la brasa amb anxoves o les Jueves Santa Pau saltades amb all i julivert, així com de postres tan apetibles com la crema catalana cremada, el tap de Cadaqués amb almívar de rom i gelat de vainilla o el pa amb oli i xocolata.
El menú complet podrà gaudir-se a l’interior d’una cabanya de fusta, mentre que aquells que simplement desitgin picar alguna cosa, podran fer a la placeta situada en l’exterior.
A més, amb l’objectiu de celebrar la reobertura de l’hotel amb la població de la ciutat de Barcelona, durant el mes d’abril l’Hotel El Palace Barcelona oferirà una visita guiada setmanal a aquells que tinguin reserva en La Masia i que vulguin conèixer més a fons l’hotel. Així, els dijous de 12 a 13 hores es realitzarà un recorregut a través d’alguns dels espais més emblemàtics de l’hotel com les Art Suites, la terrassa panoràmica, la majestuosa Sala Gran Via o el clàssic hall en que el seu el piano es van conèixer Freddy Mercury i Monserrat Caballé. També es visitarà l’habitació de l’artista, dedicada a l’il·lustrador Joel Miñana, qui va treballar aquí durant llargs períodes durant la pandèmia. L’estada, decorada per ell mateix com si fos el seu propi taller, quanta amb teles, teixits i altres elements de Gratacós.
Com l’obertura coincideix amb la Setmana Santa, l’hotel ha programat també dues activitats en el marc d’aquesta festivitat. El dissabte 3 d’abril s’oferirà a aquells que tinguin reserva per a menjar en La Masia, la possibilitat d’assistir a un curs d’il·lustració d’ous de Pasqua amb Joel Miñana a les 16 hores en el Rooftop Garden mentre el diumenge 4 d’abril a les 16.00 tindrà lloc una activitat perquè els petits comensals puguin buscar ous de Pasqua amagats també a la terrassa.
La reobertura es realitzarà tenint en compte totes les mesures de prevenció i higiene necessàries per a garantir la seguretat d’hostes i equip. En aquest sentit, l’hotel ha obtingut recentment la certificació “Hostaleria Segura” d’Hostaleria d’Espanya i la internacional GBAC (Global Biorisk Advisory Council) gràcies els estrictes i rigorosos protocols de seguretat i higiene en la neteja i desinfecció d’espais, distància social, digitalització i personalització de l’estada.
No t’ho perdis i reserva ja!
Horari | De dijous a diumenge | 13.30 – 17 h
Hotel El Palace Barcelona
Gran Via de les Corts Cat., 668
08010 Barcelona
T. 935 101 130
Núm. Registre DGT. HB-000064