Amar Barcelona és el restaurant de l’Hotel El Palace Barcelona i Rafa Zafra. Aquest espai gastronòmic pren el nom de l’amor per la ciutat del cinc estrelles més antic de Barcelona, així com de la passió de Zafra pels productes de la mar. A més, basa el seu concepte en el prestigi dels ingredients i la qualitat de la cocció, així com en el confort de l’espai i l’elegància de l’hotel, tot això amb un toc fresc, jove, renovat, que flueix i que no pesa al que ho gaudeix.
La carta d’Amar Barcelona porta el segell de Rafa Zafra i el del seu amor per la mar amb productes fetitxe per a Zafra com el caviar i les ostres, però també amb picades d’ullet als clàssics que van formar la carta del qual fora el Ritz de Barcelona, avui l’Hotel El Palace Barcelona, o a la cuina tradicional catalana. Les coccions van des del cru al marinat, sense oblidar salaons, vapor, fregits i guisats fins a arribar a la part més extensa de la proposta, protagonitzada per les brases. Els productes, en els quals estacionalitat, temporada i origen són conceptes fonamentals, se situen en l’eix central de les receptes.
La carta de vins, assessorada per Quim Vila, propietari de Vila Viniteca, és extensa i les seves referències estan exposades en una gran vinoteca que presideix la sala, mentre que la selecció de postres, fruit de la col·laboració entre Víctor García i Francisco Zafra, cerca recuperar clàssics, utilitzar coccions més curtes i rebaixar el sucre per a obtenir textures més lleugeres. Tant el xef Gonzalo Hernandez com el subchef Victor Garcia són persones de la total confiança de Zafra, que porten més de 9 anys treballant amb ell en diferents projectes.
A més de la carta, al restaurant també podreu degustar el menú “Amar a primera vista” que permet gaudir de les receptes de Zafra segons diverses fórmules: dos plats per 55€, tres plats per 75€ i 4 plats per 95€. Les tres opcions inclouen aigua, cafè i postres, mentre que aquells que vulguin completar-les amb una copa o una ampolla de vi, tenen a la seva disposició una selecció elaborada per la sommelier Diana D’Urso, els preus de la qual s’estableixen a partir de 7€ la copa. El menú, creat personalment per Rafa Zafra i elaborat per un equip capitanejat pel xef Gonzalo Hernández, està disponible els migdies de dimecres a dissabte i anirà modificant-se setmana a setmana, segons mercat.
El mobiliari, articulat a partir de la barra rectangular que presideix la sala, pot modular-se en funció de les necessitats dels comensals. L’accés al restaurant es realitza mitjançant un túnel completament daurat flanquejat, en una de les seves parets, per vitrines de joieria que exhibiran les autèntiques joies d’Amar Barcelona: l’excepcional producte amb el qual Rafa Zafra elabora les seves receptes. A l’altre costat de les vitrines, s’obre un espai privat amb capacitat per a deu comensals.
No perdis l’oportunitat de vistar i gaudir d’aquest espai únic a la ciutat!
De dimarts a dissabte | 13:00 – 16:00 h | 20:00 – 23:00 h
Diumenge | 13:00 – 16:00 h
T. 931 039 988
@. [email protected]
Hotel El Palace Barcelona
Gran Via de les Corts Cat., 668
08010 Barcelona
T. 935 101 130
Núm. Registre DGT. HB-000064