Dagma és el restaurant de l’hotel Barcelona Princess i està capitanejat pels xefs Pedro Montolío i David Bourg, al costat de l’equip de cuina, els quals reinterpreten la cuina mediterrània i tradicional amb una proposta creativa que barreja de diferents cultures gastronòmiques, tot això elaborat amb productes de la terra i de temporada.
El restaurant compta també amb una interessant carta de més de 50 vins acuradament seleccionats per l’equip de sala per a aconseguir el maridatge perfecte, en la qual destaquen brous de proximitat o ecològics.
L’espai és modern i atemporal que fusiona amb genialitat línies rectes i materials nobles com el formigó, el metall, la fusta o el cristall que conviuen en harmonia i es mimetitzen excepcionalment en una gamma cromàtica de tons blau grisencs capaços de dotar a l’espai d’elegància i calidesa.
A la zona d’exterior, es trona la Terrassa Dagma, en la qual els comensals poden trobar una proposta gastronòmica més informal de tapes i platerets per a gaudir al costat d’una selecció de begudes i còctels ideada pels mateixos xefs.
Els comensals podran gaudir també de pàrquing gratuït. S’ha d’aparcar el vehicle davant de la porta principal de l’hotel i la recepció indicarà com accedir-hi.
Anima’t a visitar Dagma!
De dilluns a divendres | 12:30 -16:00 h (menú migdia)
De dilluns a diumenge | 19:30 -23:00 h (sopars)
Barcelona Princess
Avinguda Diagonal, 1
08019, Barcelona
T. 933 561 000
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-004302