Després de dos anys dramàntics, en els quals la crisi sanitària de la Covid-19 ha afectat de forma molt directa al sector hoteler de Barcelona, aquest ha començat a reactivar-se.
Per aquest motiu, el Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, ha desenvolupat una acció per poder celebrar amb els ciutadans de Barcelona i els seus visitants la reactivació del sector hoteler de la ciutat al llarg de les properes setmanes.
Del 21 d’abril al 14 de maig, els hotels de la ciutat s’activen organitzant festes singulars i divertides, que sota diferents temàtiques combinen música, ball i, fins i tot, gastronomia. En total, hi ha 12 festes que tenen lloc de dijous a diumenge.
DATES:
Cuina, cervesa catalana i esport s’uneixen per oferir als convidats noves experiències en tots els sentits, en la festa de reactivació “Atreveix-te a reactivar els teus sentits” a l’Hotel Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal, el proper dijous, 28 d’abril. L’objectiu és que els assistents s’atreveixin a provar coses noves i és per això que aquells que hi vagin podran fer una degustació de 4 de les noves opcions de tapes o plats que podran trobar a la carta del nou restaurant de l’hotel, The Gastro Corner. La festa estarà ambientada en el Baseball i els assistents hauran de fer el seu propi Home Run, és a dir, passar per cadascuna de les quatre bases per fer la volta completa. Cada base serà una estació de menjar on hauran de parar a tastar la proposta culinària per posteriorment valorar-la i escollir-ne una guanyadora. Tot això maridat amb cervesa catalana, música, ganes de passar-ho bé, una rifa d’una nit amb esmorzar.
Sobre l’espai:
The Gastro Corner es el nou restaurant de l’Hotel Four Points Barcelona, amb llum natural que il·lumina al llarg de grans vidreres que trobem a tot el restaurant, amb vistes a la avinguda Diagonal i cantonada amb la popular Rambla del Poblenou. El bon ambient està assegurat. S’han reinventat i reactivat amb un nou concepte de cuina on es poden degustar plats frescos i de gran qualitat de la ma del nostre nou xef, jove i amb noves idees disposat a revolucionar la cuina.
Dia: Dijous, 28 d’abril
Horari: 18 – 22h
Entrada: Gratuïta
Aforament: 80 persones
T. 934 86 88 00
Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal
Av. Diagonal, 161-163
08018 Barcelona
T. 934 868 800
@.[email protected]
Núm. Registre DGT.HB-004103