Arriben les XI Jornades Gastronòmiques de la cullera i els guisats catalans al Restaurant Pelai, unes jornades que no podien faltar aquest any.
Des del 4 de febrer, a l’hora de menjar podreu assaborir una carta de plats basada en la recuperació dels sabors tradicionals i l’herència gastronòmica local. Cuina tradicional amb un alt component local, ja que l’elaboració de cada recepta forma part de la identitat de cada territori. Els plats de les jornades poden sol·licitar-se a la carta o substituir un plat del menú diari del restaurant a elecció del client (alguns amb suplement).
El Restaurant Pelai, en ple centre de Barcelona, ofereix una cuidada oferta gastronòmica basada en la cuina catalana de mercat, feta amb productes de temporada i amb un toc contemporani i actual.
Horari | Cada dia
Preu | A la carta
Pelai
Tallers 62
T. 93.316.84.04
Catalonia Ramblas
Carrer de Pelai, 28
08001 Barcelona
T. 933 168 400
@. [email protected]
Núm. Registre DGT: HB-004379