Taller i tast de xocolata | Desembre cultural

Hotel INNSiDE by Meliá Barcelona Apolo

Celebra un Desembre Cultural al Tryp Barcelona Apolo, amb la seva fantàstica proposta:

Els amants de la xocolata no us podeu perdre aquest taller i tast de xocolata. Durant el taller fabricareu una caixa de bombons farcits amb ganache amb acabat metal·litzat. El treball es desenvolupa en parelles i, pas per pas, creareu peces delicioses amb motlles professionals. Temperareu la xocolata, preparareu el farcit fent el procés complet de la fabricació artesanal i, al final del taller, cada participant tindrà la seva caixa de bombons per endur-se. Aprendreu també receptes per als farciments i explicaran els punts difícils de la creació d’aquestes petites delícies amb resultat d’alt nivell.

Espai

Atrium

Detalls

Dia | 12 de desembre de 2020
Hora | 1a sessió a les 18h i 2na sessió a les 19.30h
Preu | L’activitat és gratuïta però amb aforament limitat. Recomanem arribar amb temps per poder accedir a l’espai.

IMPORTANT! Tots els espais dels hotels participants estaran adaptats a les mesures de seguretat per la crisi de la Covid-19. Els assistents hauran de respectar els protocols sanitaris: mantenir la distància, rentar-se sovint les mans i utilitzar mascareta per tapar el nas i la boca.


ESPAIS I EXPERIÈNCIES DE
Hotel INNSiDE by Meliá Barcelona Apolo

La Terraza

Hotel INNSiDE by Meliá Barcelona Apolo

La Terraza

La Terraza és un oasi de tranquil·litat a la frenètica avinguda Paral·lel, a l’interior de Hotel Barcelona Apol·lo Affiliated by Meliá. Una terrassa amb una decoració fresca d’estil tropical, on refugiar-te per dinar, fer […]