Guanya un exclusiu sopar maridatge a l’ESHOB
Guanya un exclusiu sopar maridatge a l’ESHOB! Tots els participants a Hotels amb DO entrareu en el sorteig d’un exclusiu sopar maridatge per a dues persones a l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) i d’una visita guiada per les seves instal·lacions.
Els alumnes de l’escola, que enguany celebra el seu trentè aniversari, han confeccionat un menú d’allò més especial perquè delecteu el vostre paladar:
De benvinguda…
Aperitiu de l’alumne
De la terra…
Foie amb bolets de temporada
DO Cava Torelló. Brut Reserva | Macabeu, Xarel·lo i Parellada
Del mar…
Consomé de garoina amb algues
Risotto de vieires i verduretes
Mosel-Saar-Ruwer. DR Loosen Bros | Riesling
El nostre mar i muntanya | Pollastre La Besàvia i escamarlà
DO Catalunya Vinyes de l’Albà 2013 | Sumoll
De l’aire…
Sabors, textures i contrasts
DO Alicante Moscatel de la Marina 2013 | Enrique Mendoza (Moscatell)
Braç de gitano
DO Montilla-Moriles Alvear PX 1927 | Pedro Ximénez
El guanyador es publicarà al nostre Facebook el dia 25/09/2015. S’escollirà entre totes aquelles persones que hageu comprat un tast per a qualsevol de les sessions d’Hotels amb DO. Estigueu atents!
-
Més sobre ESHOB
L’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona és una Fundació privada, sense ànim de lucre, constituïda l’any 1985 per iniciativa del Gremi de Restauració i el Gremi d’Hotels de Barcelona degut a la necessitat de proveir-se de professionals qualificats en les diferents branques del sector de la restauració i l’hostaleria, així com el reciclatge de professionals en actiu, implantant un nou sistema de formació “basat en el desenvolupament de capacitats i l’adquisició d’hàbits, actituds i valors”.
Els objectius de l’Escola des del seu inici han estat la formació dels futurs professionals del sector de l’hostaleria, tant pel que fa a coneixements teòrics, les tècniques, hàbits i actituds personals. Per dur a terme aquests objectius, l’Escola compta amb un quadre de professors integrat per professionals de gran experiència en els diferents departaments que configuren la indústria hotelera, així com per titulats superiors especialitzats en la matèria que imparteixen. D’altra banda, la necessitat de posar en pràctica un model d’ensenyament professionalitzat, en contacte permanent amb la realitat del sector, va fer que l’Escola es configurés com a centre d’aplicació, amb restaurants oberts al públic que han esdevingut un aparador de la formació en hostaleria al més alt nivell, abans al centre de Barcelona (c/Muntaner) i ara, també a Diagonal Mar.