Per celebrar la nova obertura de l’Hotel Neri Relais & Châteaux, el restaurant l’A Restaurant ha creat un Menú Llegendari especialment dissenyat per a l’ocasió.
El xef Alain Guiard ha concentrat la seva mirada fresca i renovada en receptes tan suggeridores com el Fougasse amb herbes provençals i pesto de tomàquet; el Crunchi-Tac de patata, gamba vermella amb llima i pebre espelette i alga nori; el Tártar de tonyina, perfums d’Àsia, vichissoise de fonoll, salicornia; i la Cazuelita de sepionetas, patata al pobra i tinta de calamar, així com el Tatin de cua de bou amb pomes reineta i la Llesca amb ou cremosa cruixent amb gelat de llet fumada, dues especialitats del restaurant. Tot això a un preu de 50€ per persona incloent una ampolla de vi per parella.
Preu | 50 euros per persona
T. 933 177 442
W. https://www.arestaurant.es/es/
Hotel Neri Relais & Châteaux
Sant Sever, 5
08002 Barcelona
T. 933 040 655
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-04130