El Fairmont Rey Juan Carlos I ha dissenyat una sèrie de tallers gastronòmics que us encantaran:
14 de setembre: Taller de pasta Choux
En aquest taller descobrirem els secrets de la versàtil pasta choux i farem diferents elaboracions acompanyades de diferents cremes pastisseres: lioneses amb crema pastissera i nata, eclaires amb crema de cafè i amaretto, religieuse amb crema de caramel i vainilla, saint honore amb cremós de mandarina i cítrics i croquembouche (elaboració tradicional en forma de con amb decoració de flors).
28 de setembre: Assortit de makis i talls de sashimi
Farem un viatge al nord-est d’Àsia per a conèixer una part de la gastronomia japonesa. Explicarem la diferència de la seva àmplia varietat d’opcions fredes així com el procés de cocció de l’arròs i muntatge. S’aprendrà a fer makis, nigiris, sashimi, temaki, futomaki i gunkan i els seus acompanyaments: jenjibre en vinagre, wasabi, nap macerat, faves edamame i salsa de soja.
No t’ho pensis més i anima’t a fer una activitat diferent!
Preu | 35 € per persona.
Horari | 17:30 h
T. 933 644 040
Fairmont Rey Juan Carlos I
Avinguda Diagonal, 661-671
08028, Barcelona
T. 933 644 040
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-003961