En aquest palau de la gastronomia descobriràs el cor i l’ànima de la cuina mediterrània contemporània de la mà del xef Paco Pérez, guardonat amb dues estrelles Michelin.
Inspirant-se amb el menjar i els productes frescs del mediterrani, la innovadora cuina de Paco Pérez condensa l’essència dels ingredients locals amb un accent especial en els plats de peix i marisc. A més, per acompanyar aquestes propostes res millor que escollir un dels més de 700 vins que conté la bodega del restaurant.
La terrassa, a més, romandrà oberta durant els mesos estivals perquè gaudeixis, de nit o de dia, dels plats del xef a l’aire lliure!
Dinars | Dissabtes de 13:30 a 15:30 h.
Sopars |De dimarts a dissabtes de 19:30 a 22:30h
T. 934 838 108
@. [email protected]
Reserva directament la teva taula en aquest enllaç.
Arts Barcelona
Marina, 19–21
08005 Barcelona
T.932 211 000
T.935 141 300
@ [email protected]
Núm. Registre DGT HB-003984