Aleia Restaurant és el restaurant gastronòmic amb estrella Michelin de l’hotel Casa Fuster, dirigit pel prestigiós xef Paulo Airaudo (qui suma 3 estrelles Michelin i compta amb restaurants a Sant Sebastià, Londres i Hong Kong) i liderat pel xef de Jerez Rafa Bedoya (amb experiència en restaurants del més alt nivell al País Basc, Andalusia o el mateix Celler de Can Roca).
Aleia Restaurant ofereix un únic menú degustació, mostra de la cuina i filosofia del lloc. Un menú que variarà segons la temporada i disponibilitat del producte, compost fonamentalment per peixos i mariscos, amb un preu de 120 € (IVA inclòs), begudes o maridatge a part.
En el servei del migdia i només entre setmana, també hi ha la possibilitat de degustar un menú més reduït al preu de 90 € (IVA incl.), begudes o maridatge a part.
Dimarts | 19.00 – 21.30 h
De Dimecres a dissabte | 13.00 – 15.00 h (dinar) | 19.00 – 21.30 h (sopar)
W. aleiarestaurant.com
T. (+34) 603 590 903 / (+34) 935 020 041
@. [email protected]
Casa Fuster
Passeig de Gràcia, 132
08008 Barcelona
T. 932 553 000
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-004280