Amants del bacallà…tenim el menú perfecte per a vosaltres:
El restaurant Contempo, ubicat a l’hotel Catalonia Plaça Catalunya, oferirà del 28 d’abril al 15 de maig un menú format per sis creacions culinàries elaborades pel xef Josep Jorba, centrades en el bacallà!
Es tracta d’unes jornades gastronòmiques que et faran tastar propostes tan interessants com unes croquetes de bacallà picantones, un tataki de bacallà skrei maridat amb llima, morro de bacallà amb prunes i ceba vermella rostida al forn de carbó i tartaleta de poma, ametlles, bacallà i gelat de Ferrero Rocher . Aperitius, entrants, primers plats, segons plats… i ni les postres se’n salven!
En total, cinc propostes gastronòmiques que et deixaran bocabadat!
Preu: 39 euros
Reserva prèvia: 933 017 783
Catalonia Plaça Catalunya
Carrer de Bergara, 11
08002 Barcelona
T. 933 017 783
Núm. Registre DGT. HB-003846