El mes de novembre i desembre porta una gran sorpresa al Mandarin Oriental, Barcelona: un fantàstic pop-up!
En què consisteix? Doncs en què arriba el clàssic bistró i bar de vins francesos, el Bar Boulud al Bankers Bar!
Una experiència única en la que podràs degustar la gastronomia francesa del chef Daniel Boulud: des de les seves famoses hamburgueses, fins altres plats de la seva cuina com els Escargots, el Pâté Gran Père o el Gateau Basque, elaborats per Thomas Piat, el chef executiu del Bar Boulud. A més, també comptaran amb el seu còctel més emblemàtic com és el White Cosmopolitan i la millor selecció de champagnes seleccionats per Ruinart!
Reserva ara la teva plaça i no et perdis aquesta experiència única!
De dilluns a diumenges | Primer Torn | 19:30 h.
De dilluns a diumenges | Segon Torn | 21:30 h.
De dilluns a diumenges | Tercer Torn | 23:00 h.
T. 610726449
@. [email protected]
*En horari de dilluns a diumenge de 10:00 a 18:00 h.
Mandarin Oriental, Barcelona
Passeig de Gràcia, 38-40
08007 Barcelona
T. 931 518 888
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-004403