*A causa de la Covid-19, alguns hotels han deixat de prestar el seu servei habitual. Contacta amb el mateix establiment abans de visitar-lo per saber si ofereix aquesta proposta.
Segur que més d’un cop has pensat en descobrir nous llocs mentre gaudeixes d’una autèntica experiència gastronòmica.
MésQHotels, amb la col·laboració de l’ESHOB, hem creat l’acció ‘Gastronomia als hotels’ amb 13 espais únics. Els hotels participants t’obren les portes de la seva cuina perquè puguis gaudir d’una oferta àmplia i de qualitat on destaquen els productes de temporada, a més d’innovadores creacions culinàries.
Menús de migdia, esmorzars, afterworks… Totes les propostes gastronòmiques es poden gaudir en els espais singulars dels #GastroHotels: Almanac Barcelona; Claris Hotel & Spa GL;España Ramblas; Gallery Hotel; Hilton Diagonal Mar Barcelona; Hotel Miramar Barcelona; Le Méridien Barcelona; Novotel Barcelona City; Ohla Eixample; Pulitzer Barcelona; Pullman Barcelona Skipper; Seventy Barcelonao elSOFIA Barcelona.
Vine amb la teva parella, amb els teus amics o amb la família a gaudir de la millor gastronomia als Hotels de Barcelona. Tastaràs les estrelles!
Comparteix la teva experiència a les xarxes socials amb el hashtag #GastroHotels.
La Terraza del Claris és un espai elegant i polivalent situat al cor de Barcelona. Ubicada a l’última planta de l’hotel, ja es reconeix com el lloc de retrobament “a les altures”, sent la terrassa pionera a obrir al públic general, a més d’acollir també els hostes del Claris Hotel & Spa GL.
Hi trobaràs una proposta gastronòmica de qualitat per cuidar-se per dins i per fora, saborosa i innovadora, a base dels productes frescos de temporada. Plats lleugers, frescos i equilibrats, com l’amanida de llagostí, pollastre de corral i bimi; la crema d’ametlles i meló, vieires i ibérics; el tartar de ventresca de tonyina vermella amb ostres, i el caneló de txangurro, quisquillas i moscatell, entre altres opcions.
A la cuina de producte se sumen una variada oferta de tapes així com una àmplia selecció de còctels, com el Sunset Jam fet amb rom i fruites refrescants com la llima, taronja, maracuià i fruits del bosc, o bé còctels sense alcohol, el Claris amb taronja, pinya i fruits del bosc, ideals per gaudir-los una tarda d’estiu al costat de la piscina.
Si els punts més subtils de la cultura japonesa poden resultar-nos esquius, podria dir-se el mateix del seu whisky. A les destil·leries de Honshū i Hokkaidō, i amb una gran varietat de tècniques de producció produeixen whiskys multifacètics amb identitat pròpia i ben marcada. Puja a la Terraza del Claris i gaudeix d’una àmplia varietat de whisky japonesos seleccionats per l’equip de l’hotel.
La terrassa per excel·lència a la ciutat ofereix, a més, seguretat abans de res, regida pel protocol Clean & Safe que ha implementat el grup Derby Hotels Collection.
Restaurant |
De dilluns a diumenge | 13:00 – 15:30 h (dinar) | 20:00 – 23:30 h (sopar)
Bar |
De diumenge a dijous | 11:00 – 01:00 h | Última comanda de begudes i tapes fins les 00:30 h
De divendres a dissabte | 11:00 – 02:00 h | Última comanda de begudes a les 01:30, i tapes fins a les 00:30 h
T. 93 487 62 62
Aforament: 75 persones
Claris Hotel & Spa
Pau Claris, 150
08009, Barcelona
T. 934 876 262
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-003933