El restaurant SOLC és la proposta del Majestic Hotel & Spa Barcelona, una oda al producte de proximitat i la gastronomia catalana.
Sent fidel al concepte de Farm to Table, el restaurant SOLC porta als seus fogons matèries primeres de l’hort propi del Maresme; compta amb carn de la màxima qualitat, avalada per la confiança de productors locals; i peix directament portatsde la llotja de Barcelona i Vilanova. Tot això, rebut diàriament en la cuina del SOLC per a l’elaboració d’una proposta que es concep com a homenatge als productes que la naturalesa més pròxima ofereix des de temps remots a la cuina catalana, basant-se en receptes que respecten i enalteixen els sabors i textures de cada matèria primera.
De la mà del famós xef Nandu Jubany, guardonat amb una Estrella Michelín, i sota la direcció del xef executiu de l’hotel David Romero, SOLC confia a delectar als visitants gràcies a la carta basada en els productes de proximitat i de Km0 per crear plats únics, al mateix temps que representatius de la gastronomia catalana. La carta evoluciona conforme els mesos van passant per posar a servei dels comensals propostes gastronòmiques que mimetitzen el sabor dels productes més naturals de la zona amb la característica i autèntica cuina de Nandu Jubany. Tot això fa de SOLC emblema i aparador de la celebració del producte de temporada.
Els visitants poden gaudir d’aquesta aposta per la gastronomia 100% local del restaurant SOLC dimecres, dijous, divendres i dissabte en horari de sopar (19:30 – 22:00 h). A més, de la carta, també es pot gaudir d’un menú degustació.
De dimecres a dissabte | 19:30 – 22:00 h
T. 934 967 707
@. [email protected]
Reserva la teva taula en aquest enllaç.
Majestic Hotel & Spa Barcelona
Passeig de Gràcia, 68-70
08007 Barcelona
T. 934 881 717
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-000038