*A causa de la Covid-19, alguns hotels han deixat de prestar el seu servei habitual. Contacta amb el mateix establiment abans de visitar-lo per saber si ofereix aquesta proposta.
Segur que més d’un cop has pensat en descobrir nous llocs mentre gaudeixes d’una autèntica experiència gastronòmica.
MésQHotels, amb la col·laboració de l’ESHOB, hem creat l’acció ‘Gastronomia als hotels’ amb 13 espais únics. Els hotels participants t’obren les portes de la seva cuina perquè puguis gaudir d’una oferta àmplia i de qualitat on destaquen els productes de temporada, a més d’innovadores creacions culinàries.
Menús de migdia, esmorzars, afterworks… Totes les propostes gastronòmiques es poden gaudir en els espais singulars dels #GastroHotels: Almanac Barcelona; Claris Hotel & Spa GL;España Ramblas; Gallery Hotel; Hilton Diagonal Mar Barcelona; Hotel Miramar Barcelona; Le Méridien Barcelona; Novotel Barcelona City; Ohla Eixample; Pulitzer Barcelona; Pullman Barcelona Skipper; Seventy Barcelonao elSOFIA Barcelona.
Vine amb la teva parella, amb els teus amics o amb la família a gaudir de la millor gastronomia als Hotels de Barcelona. Tastaràs les estrelles!
Comparteix la teva experiència a les xarxes socials amb el hashtag #GastroHotels.
La Terraza del Claris és un espai elegant i polivalent situat al cor de Barcelona. Ubicada a l’última planta de l’hotel, ja es reconeix com el lloc de retrobament “a les altures”, sent la terrassa pionera a obrir al públic general, a més d’acollir també els hostes del Claris Hotel & Spa GL.
Hi trobaràs una proposta gastronòmica de qualitat una cuina mediterrània innovadora, a base dels productes frescos de temporada. Plats lleugers, frescos i equilibrats, com la Vichysoisse de porro rostit, cranc i caviar , el vittelo tonnato, el moll de roca brasejat amb safrà, o les vieires amb cansalada i beurre blanc, entre altres opcions.
El restaurant La Terraza del Claris també ofereix un menú de migdia de dilluns a divendres amb plats de temporada que combinen la tradició gastronòmica juntament amb la tècnica i innovació del xef.
A la cuina de producte se sumen una variada oferta de tapes així com una àmplia selecció de còctels, com el Sunset Jam fet amb rom i fruites refrescants com la llima, taronja, maracuià i fruits del bosc, el Fresh Sling que és un còctel únic creació del cocteler de l’hotel o el Passion Terraza, un còctel original amb aroma mediterrani. A la terrassa també trobareu còctels sense alcohol, com el Claris amb taronja, pinya i fruits del bosc. Tots els còctels són ideals per gaudir-los una tarda d’estiu al costat de la piscina.
Restaurant |
De dilluns a diumenge | 13:00 – 15:30 h (dinar) | 20:00 – 23:30 h (sopar)
Bar |
De diumenge a diumenge | 11:00 – 01:00 h | 11:30 – 00:30 (cuina de tapes)
T. 93 487 62 62
Aforament: 75 persones
Claris Hotel & Spa
Pau Claris, 150
08009, Barcelona
T. 934 876 262
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-003933