Anem d’hotels? Et proposem que regalis (o que et regalis) fantàstiques experiències als hotels de Barcelona.
Acaba amb els regals monòtons i decanta’t per experiències gastronòmiques, de benestar o per gaudir en parella per aquestes dates festives!
De ben segur que sorprendràs i encertaràs!
No t’ho pensis més i gaudeix de les experiències als hotels de Barcelona que et portem!
El Restaurant 4 Capellans de l’Hotel Barcelona Catedral obrirà la seva cuina als aficionats de la bona gastronomia. El dimecres 14 de novembre, entre les 19:30 i 22:00 hores, en Xavier Arrey compartirà tècniques fàcils i trucs culinaris molt útils per convertir els aficionats en autèntics xefs i sorprendre a familiars i amics.
Aquestes classes s’adrecen a qualsevol persona que desitgi ampliar els seus coneixements o potser fins i tot iniciar-se en el món de la cuina. Una vegada posat el davantal, es cuinen els diferents plats i es degusten. Una experiència gastronòmica única i perfecta per gaudir o per regalar.
VERSIONS AMB FETGE D´ÀNEC
el 28 de Novembre 2018
Foie saltejat amb tatin de carbassa, canyella i pa d´espècies
Micuit de foie i ceps amb mantega de castanyes
Foie confitat amb naps, taronja i clau
Flam de foie, carxofa i regalèssia
Cremós de foie amb vegetals i ànec
Horari |De les 19.30 a les 22.00 hores
Preu | 50 euros per persona
contactar amb: [email protected]
Barcelona Catedral
Dels Capellans, 4
08002 Barcelona
T. 933 042 255
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-004271