*Alguns restaurants poden haver canviat el seu horari habitual. Per qualsevol dubte, recomanem contactar amb el mateix establiment abans d’anar-hi.
El Restaurant 4 Capellans de l’Hotel Barcelona Catedral obrirà la seva cuina als aficionats de la bona gastronomia. El dimecres 5 de juny, entre les 19:30 i 22:00 hores, en Xavier Arrey compartirà tècniques fàcils i trucs culinaris molt útils per convertir els aficionats en autèntics xefs i sorprendre a familiars i amics.
Aquestes classes s’adrecen a qualsevol persona que desitgi ampliar els seus coneixements o potser fins i tot iniciar-se en el món de la cuina. Una vegada posat el davantal, es cuinen els diferents plats i es degusten. Una experiència gastronòmica única i perfecta per gaudir o per regalar.
TAPETES DE CULLERA
el 5 de juny de 2019
Pilav de basmati especiat amb llom de xai, iogurt i festucs
Cremós de coliflor i bròquil amb foie, ou passat per aigua i oli de tòfona
Vieira amb carabassa, vainilla i fruita de la passió
Tripa de bacallà amb mongetes, botifarra negra i cansalada
Rilletes de salmó i kale amb cake de parmesà i ceba
Horari | De les 19.30 a les 22.00 hores
Preu | 50 euros per persona
contactar amb: [email protected]
Barcelona Catedral
Dels Capellans, 4
08002 Barcelona
T. 933 042 255
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-004271