*Alguns restaurants poden haver canviat el seu horari habitual. Per qualsevol dubte, recomanem contactar amb el mateix establiment abans d’anar-hi.
El Restaurant 4 Capellans de l’Hotel Barcelona Catedral obrirà la seva cuina als aficionats de la bona gastronomia. El dimecres 6 de març, entre les 19:30 i 22:00 hores, en Xavier Arrey compartirà tècniques fàcils i trucs culinaris molt útils per convertir els aficionats en autèntics xefs i sorprendre a familiars i amics.
Aquestes classes s’adrecen a qualsevol persona que desitgi ampliar els seus coneixements o potser fins i tot iniciar-se en el món de la cuina. Una vegada posat el davantal, es cuinen els diferents plats i es degusten. Una experiència gastronòmica única i perfecta per gaudir o per regalar.
VEGETALS, CEREALS I LLEGUMS
el 6 de març de 2018
Humus i te d’azukis amb vegetals crus
Cremós i pickles de remolatxa amb quinoa, col xinesa i gerds
Carpaccio de vegetals amb llom de salmó, arròs vermell i cítrics
Albergínia a la cullera amb miso i sèsam negre
Falafels de cigró, llentia taronja amb iogurt i menta
Horari | De les 19.30 a les 22.00 hores
Preu | 50 euros per persona
contactar amb: [email protected]
Barcelona Catedral
Dels Capellans, 4
08002 Barcelona
T. 933 042 255
@. [email protected]
Núm. Registre DGT. HB-004271