Si sou dels que us agrada menjar, no us podeu perdre les Jornades Gallegues de l’Hotel Catalonia Ramblas:
El seu Restaurant Pelai oferirà, del 29 de març al 15 d’abril, un menú protagonitzat per receptes tradicionals personalitzades de la gastronomia gallega i productes de la terra. Entre els diferents plats que podràs tastar, destaquem l’Empanada de “zamburiñas”, la Vieira gratinada, el Tronc de lluç a la gallega amb cachelos i la Costella de vaca rossa (300g.) amb pebrots del Padró.
L’espai d’El Pelai sorprèn per la seva cuidada decoració que combina perfectament amb la il·luminació natural que entra per les grans vidrieres que separen la terrassa exterior. Aquesta, és la millor opció per al ciutadà que vulgui evadir-se del bullici de la ciutat i deixar gaudir el seu paladar.
Descobreix el menú de les Jornades
No et perdis l’oportunitat única de gaudir de la cuina tradicional gallega al bell mig de la Rambla!
Del 29 de març al 15 d’abril
Dinar | 13:00 – 16:00h
Sopar | 20:00h – 00:00h
Reserva prèvia:
T. 933 16 84 04
@. [email protected]
Catalonia Ramblas
Carrer de Pelai, 28
08001 Barcelona
T. 933 168 400
@. [email protected]
Núm. Registre DGT: HB-004379